Academia în țară

Ioana Tanase

În primul rând mulțumim pentru interesul dvs. de a ne întâlni – comunitatea pe care noi o construim de peste 4 ani reprezintă cea mai mare realizare a Asociației Române pentru Smart City.

Periodic, prin proiectele și programele asociației avem deplasări în țară unde așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim cu dvs.

Începând cu anul 2019, Academia Smart City a început să furnizeze expertiză prin organizarea de cursuri la locațiile beneficiarilor – atât instituții publice cât și companii private.

Pe parcursul anului 2020 ne putem întâlni fie prin intermediul Caravanei Smart City fie prin cursurile organizate la sediile partenerilor noștri din țară și din București.

Pentru a vedea agenda Asociației te rugăm să accesezi acest link

Pentru orice fel de informații suplimentare, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email info@romaniansmartcity.ro sau să vizitați pagina de contact de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Președintele ARSC

Bine ați venit! Împreună reinventăm orașele! despre – viziune – obiective – implementare!   Eduard Dumitrașcu Fondator Academia Smart City Președinte Asociația Română pentru Smart City   În prezent, orașele au la dispoziție oportunități incredibile de dezvoltare. De la integrarea și folosirea diferitelor tehnologii până la proiecte mari de infrastructură, […]
%d blogeri au apreciat: